DONE Art Direction
grafische vormgeving en conceptontwikkeling

Videoanimaties en e-advertenties

@DZ communicatie door animatie verzorgt videoanimaties en e-advertenties. @DZ is een samenwerking van All Text Power, Done Art Direction en Zippy Art.
@DZ, spreek uit als 'ads', is de Engelse afkorting voor ad­vertenties. En dan digitaal, zoals het apenstaartje aan­geeft. @DZ is een gezamenlijke dienst waarin wij met onze kwaliteiten tekstschrijven, vormgeven en illustreren, u helpen te communiceren met animaties.
Uw boodschap in beeld is immers dynamischer, interes­santer, opvallender en beklijft beter. Bovendien kunt u een animatie plaatsen en herplaatsen waar, wanneer en zo vaak als u dat wilt.
Denk eens aan een @dvertentie in een online magazine, een filmpje in uw beursstand, visualiseer de processen binnen uw organisatie of plaats eens een @d op een bios­coopscherm. De mogelijkheden met zo’n film zijn legio: een employer branding video, een product movie, een event movie, een viral movie, een business case movie, een HR movie, een presentation movie of een annual report movie en ga zo maar door..

Met @DZ zet u uw bedrijf, product of dienst in de spot­lights!

@DZ Communicatie door animatie presentatiefilm

Klik erop om naar het filmpje te gaan.
All rights reserved by DONE Art Direction 2014. Realisatie: Webdesign Ewab-applications