DONE Art Direction
grafische vormgeving en conceptontwikkeling

Aangenaam, Sandra Raven is de naam

Vanaf 1988 ben ik onafgebroken werkzaam geweest bij reclamebureaus en grote uitgeverijen. Ik leerde het vak met mes en pennetje. Mijn passie is en blijft ontwerpen. Dit in alle facetten die er wenselijk en mogelijk zijn. Met potlood, pen, kwast, beitel of Indesign.

Iedereen wil gevonden en gezien worden, of u nu een be­drijf heeft of handelt in naam van een vereniging of stichting. Ik help u daarbij. Door goed te luisteren ontdek ik wat de sterke en zwakke punten binnen uw organisatie zijn. Hoe treedt u nu naar buiten met uw huisstijl of media-uitingen? Hoe zou u dat in de toekomst willen doen? DONE Art Direction neemt dit onder de loep en maakt pro­fes­sionele voorstellen voor bijv. uw logo, website, ad­ver­tentie of magazine. Met DONE Art Direction treedt u doel­treffend naar buiten. Dan wordt u gezien en gehoord.

DONE Art Direction vernieuwt zichzelf graag. O.a. in video­animatie, een digitale noviteit. Maar ook de nevenactiviteit beeldende kunst heeft serieuze vormen aangenomen. Het uitvoeren van uw logo of idee├źn in 3D, uit natuursteen gehouwen, behoort nu ook tot de mogelijkheden. Alles bij DONE Art Direction is ambachtelijk en op een eerlijke manier gemaakt.

Fotografie: Albert Raven

All rights reserved by DONE Art Direction 2014. Realisatie: Webdesign Ewab-applications